Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Full κατάσταση!

 Και έγινε ο χαμός. Εδώ και μέρες πάλευα να τελειώσω κάτι κατασκευές και χτες το βράδυ στις 01:00 τα τέλειωσα όλα. ΟΛΕ! Έφτιαξα 10 ζευγάρια σκουλαρίκια και 20 (αν και βγήκαν μάλλον 22) σαπούνια με χριστουγεννιάτικο θέμα. Τα πακετάρισα, τα έφτιαξα, τα σουλούπωσα και έτοιμα. Στα σαπούνια ειδικά η κανέλλα την οποία έβαλα για άρωμα εδώ και 3 μέρες μου έχει σπάσει την μύτη πωπωπωπω. Έκανα αστέρια, δέντρα χριστ/κα, καμπάνες και αστέρια με ουρά να είναι μέσα στο πνεύμα και σε χρώμα κόκκινο και πράσινο.
Από σκουλαρίκια όπως πάντα με θέμα φαγητό-γλυκό. Cupcakes, τούρτες, hot dog, τοστ, πίτσα (ομ νομ νομ), ντόνατς και ο χαμός συνεχίζεται. Έγιναν πολύ ωραία σκουλαρίκια μπορώ να πω (φύλαξα και ένα ζευγάρι πίτσας για μένα να φορέσω μουχαχα).
Την πιο μεγάλη δυσκολία την είχα με τα σαπούνια γιατί είχα σκεφτεί να κάνω embed τα σχήματα μέσα, αλλά όταν έριχνα στο καλούπι το λιωμένο σαπούνι, έφευγε από κάτω και μου χάλαγε το σχήμα. Έτσι έκανα αυτά τα δύο με κάτι αλχημίες και τα άλλα τα άφησα απλά γιατί άμα τα έκανα όλα έτσι....ζήτω που καήκαμε.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου